Nyheder fra Fyringsolie.com

D. 22-12-2014

Fald i olieafgifterne

Staten reducerer med virkning pr. 1. januar 2015 olieafgifterne med 613 kr. pr. 1.000 liter. Dette betyder at priserne inklusive moms for den private forbruger vil blive reduceret med 762 kr. pr. 1.000 liter.

Derudover giver vi en rabat på minimum 800 kr. pr. 1.000 liter, så vi er blandt de billigste oliehandlere på markedet.

Hilsen

www.Fyringsolie.com

 

D.16-02.2014

Brug aldrig dieselolie i stedet for fyringsolie

På de internationale oliemarkeder koster dieselolie mere end fyringsolie, da produktet er mere forarbejdet og mere afsvovlet. I Danmark har de seneste afgiftstigninger, energisparepulje-bidrag og forsikringsordningen dog medført, at fyringsolie herhjemme er dyrere end diesel.

Derfor overvejer nogle private forbrugere at benytte diesel i stedet for fyringsolie til deres private oliefyr. Men det skal vi kraftigt fraråde i henhold til nedenstående fakta.

Derfor skal du ikke benytte dieselolie som fyringsolie:

  • Det er ulovligt at afbrænde ufarvet dieselolie som fyringsolie, og der er ikke betalt bidrag til energisparepuljen.

  • Fyringsolie kunder hos større selskaber er automatisk omfattet af en forsikringsordning ved en olieforurening. Benyttes der dieselolie, er der ikke betalt forsikringspræmie, og dermed er der ingen dækning på en forureningssag, der nemt kan løbe op i flere millioner kroner.

  • Dieselolie er langt fra frostsikret tilstrækkeligt hele året. Dermed vil en sjat dieselolie i tanken fra sommeren eller efteråret betyde fyrstop eller dårlig forbrænding, når frosten sætter ind.

  • Dieselolie til transport indeholder 7% biokomponent for at sikre, at bilerne forurener minimalt. Men mange oliefyr, pumper og pakninger kan slet ikke tåle biokomponenten. Der er stor risiko for ødelæggelser af olieinstallationen, hvis der benyttes dieselolie i stedet for fyringsolie, der er 100% fri for biokomponent.

  • Biokomponten i dieselolie udvikler dieselpest ved kontakt med vand. En jordtank eller en overjordisk tank, der udsættes for sollys og varmeskift indeholder ofte spor af vand eller kondensvand. Kontakt med biokomponenten kan medføre dieselpest, der bedst beskrives som en algeagtig fedtet substand, der vokser i tanken, og som stopper filtre og fyret gang på gang. Det koster en dyr tankrensning at slå denne organiske algeforekomsten ned.

 

Hilsen

www.Fyringsolie.com


D.04-09.2013

Opfriskning af www.fyringsolie.com

Vi har idag lanceret en ny forside som skal gøre det nemmere og mere overskueligt at bestille fyringsolie og se oliepriser på www.fyringsolie.com

Hilsen

www.Fyringsolie.com


D.19-08.2013

Tilbud - Resten af året!

Vi sænker nu vores priser yderligere..!

Spar minimum 800,- pr. 1000 liter basis olie og minimum 700,- ved køb af 1000 liter Premium eller Miljø-olie, resten af året.

Hilsen

www.Fyringsolie.com


D.18-04.2013

Spar mange penge på køb af fyringsolie, netop nu!

Den kinesiske økonomi har ikke oplevet en så kraftig vækst som forventet, så kineserne aftager ikke så meget benzin, råolie og diesel, som man havde regnet med. Det samme er sket i Europa, hvor krisen stadig kradser, og hvor efterspørgslen derfor heller ikke er så stor som beregnet, skriver EB.dk i dag.

En del af faldet i benzinprisen hænger også sammen med, at vi nu har overstået vintersæsonen med større efterspørgsel på fyringsolie.

Hilsen

www.Fyringsolie.com


D.02-04.2013

Pga. det gode påske vejr, har vi, her hos www.fyringsolie.com, valgt at fortsætte tilbuddet på billig fyringsolie i hele april også.

Dvs. at du stadig kan nå at spare hele 725,- pr. 1000 liter!

Hilsen

www.Fyringsolie.com


D.01-03.2013

Fra idag, d. 1. marts har vi skiftet leverandør af fyringsolie. Vores nye leverandør hedder DCC og alt leveret olie fremover, vil være Shells uovertruffen kvalitets olier.

Vi fejrer det ved at sænke vores priser i hele marts, med yderligere 200 kroner pr. 1000 liter!

Dvs. at du nu kan spare over 700 kroner pr.1000 liter, ift. liste priserne!

Glædelig forår.

Hilsen

www.Fyringsolie.com


D.14-02.2013

Det er længe siden vi er kommet med noget nyt, her på siden, men om minde end en måned kommer vi til at køre en kampange i forbindelse med en STOR nyhed.

Følg med og se hvad det kommer til at betyde for netop DIN fyringsolie pris!

Hilsen

www.Fyringsolie.com


www.fyringsolie.com Udvider

 I forbindelse med fusionen med fyringsportalen www.fyringspriser.com, har www.fyringsolie.com fået nyt design. Dette er lavet for at skabe mere overskuelighed, samt danne en fælles forståelse af de nye "søstersites".

Tjek selv siderne ud:

 

 

 

 

 

 

Mvh

Cumac


D.28-02.2012

Fyringsolie Blog

På vores blog, billigste-fyringsolie.blogspot.com, har du mulighed for at følge med i prisudviklingen samt at blive opdateret omkring hvad der rør sig inden for fyringsolie og olie markedet gennerelt.

Hilsen

www.Fyringsolie.com


D.26-12.2011

Glædelig jul!

www.fyringsolie.com ønsker sammen med www.fyringspriser.com alle vores kunder en god jul og et godt nytår!

Hilsen

www.Fyringsolie.com


D.16-12.2011

Billig olie lige nu!

Gå weekenden i møde med olie i tanken.

Lige nu er der mange penge at spare ved køb af fyringsolie.

Se priserne på forsiden

Hilsen

www.Fyringsolie.com


D.05-12.2011

Tilbud på træpiller

Vi har i øjeblikket udsalg på træpiller, og du kan i den forbindelse for en palle 6 mm træpiller til kun 1995,-.

Og det er inkl. levering. Billigere fåes det bare ikke!

Se mere her: www.fyringspriser.com

Hilsen

www.Fyringsolie.com


D.22-11.2011

Spar penge på fyringsolie lige nu!

Vi har over de seneste dage oplevet prisfald på olien på over 200,- pr. 1000 liter.

Det betyder at hvis man står og snart skal have olie er det nok en god ide at bestille nu, da priserne som bekendt variere en del for tiden.

Hilsen

www.Fyringsolie.com