Salgs- & Leveringsbetingelser

Fyringsolie.com er ejet af virksomheden Fyringspriser IVS, Gurrehaven 37, DK-3200 Helsinge, Tlf. + 45 60289434, CVR nr. 36394021.

Personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres på Fyringsolie.com bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand uden for Fyringspriser IVS. Alle informationer opbevares på betryggende vis i Fyringsolie.com's databaser. Oplysningerne vil kun blive anvendt af den til hver en tid gældende ejer af Fyringsolie.com og dennes medarbejdere.

I forbindelse med elektronisk betaling bruges en krypteret og sikker betalingsgateway fra QuickPay, der er en af Skandinaviens største og ældste leverandører af betalingsløsninger. QuickPay er meget udbredt og anerkendt og er naturligvis godkendt af PBS.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil, som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Ved bestilling i webshoppen har vi brug for minimum navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Fyringsolie.com på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. Vi anbefaler derfor, at du gemmer en kopi af din elektroniske ordrebekræftelse. Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning, hvis der er tale om svindel med betalingskort. Falske bestillinger politianmeldes!

Man kan valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste, således at man løbende modtager nyheder, tilbud og anden information fra Fyringsolie.com. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes, som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang, det ønskes.

Betalingskort

Fyringsolie.com modtager betaling med de fleste anerkendte betalingskort som eksempelvis Dankort og VISA-dankort. Betaling vil først blive trukket på din konto, den dag varen afsendes. Fyringsolie.com krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Levering

Fyringsolie.com sørger i samarbejde med vores leverandører for at arrangere levering med tankbil, eller fragtmand til modtagers adresse. Du kan forvente at modtage dine bestilling inden for 3-4 hverdage. Rettidig levering forudsætter dog at vores leverandør overholder sine normale leveringstider.

Skulle varen være i restordre eller på anden måde blive forsinket, vil du snarest muligt få besked herom pr. email. Såfremt der opstår forsinkelser hos fragtfirmaet, kan Fyringsolie.com ikke drages til ansvar for forsinkelserne. Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet uden forudgående særaftale mellem kunde og Fyringsolie.com.

Reklamationsret

Fyringsolie.com yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Fyringsolie.com indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Fyringsolie.com returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Priser

Fyringsolie.com forbeholder sig ret til prisændringer, og kan ikke stilles til ansvar for eventuelle prisfejl eller tastefejl.

Med venlig hilsen

Fyringspriser.com
v /Fyringspriser IVS
Gurrehaven 3
DK-3200 Helsinge
Tlf. +45 60289434

info@fyringsolie.com